Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray'da Tanguy Ndombele Sınıfı Geçti

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
122,981
89,245
113
1701076037837.png

Galatasaray'da yeni transferlerden Tanguy Ndombele, Alanyaspor karşısında sergilediği performansla geçer not topladı.

Fransız futbolcu, Okan Buruk ve Erden Timur'a takımdan ayrılmak istemediğini ve kendini kanıtlayacağını söyledi.
Beslenmesine dikkat eden Ndombele iki haftada üç buçuk kilo verdi ve ideal kilosuna yaklaştı.

Antrenmanlardaki istekli görüntüsüyle Alanyaspor maçının ilk 11'ine seçilen 26 yaşındaki futbolcu 90 dakika sahada kaldığı mücadelede performansıyla sınıfı geçti.

Sezon başında Tottenham'dan kiralanan Ndombele şu ana kadar sarı-kırmızılı formayla 8 resmi maçta görev yaptı.​

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,707
1,037
113
Allah aşkına Alanya maçında ne yaptida sınıftan geçti çok merak ettim 😂😂 lan adını 90 dakikada 2-3 defa duydum 🤣 diğer dakikalar hamburger felan yiyordu heralde o yüzden gecti demekki sınıftan 😂

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
122,981
89,245
113
Allah aşkına Alanya maçında ne yaptida sınıftan geçti çok merak ettim 😂😂 lan adını 90 dakikada 2-3 defa duydum 🤣 diğer dakikalar hamburger felan yiyordu heralde o yüzden gecti demekki sınıftan 😂
Şakalar şakalar havada uçuşuyor reis 😇 😇 3.5 kilo vermiş reis artık bende oynayacağım demiş sanırım Ndombele lig yarılayınca ortaya çıkacak sanırım 🧐

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,612
11,888
113
bu formda kalması yeterli zaten ligimize göre 3-4 gömlek üstün bir futbolcu eğer forma girerse ligi alt üst eder.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,456
6,190
113
hamburger güzel tercih

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Sonunda bırakmış hamburger yemeyi ayıcık. Kendine gel olum artık yeter, ihtiyacımız var sana.

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,149
6,123
113
Sınıftan geçti mi :) amatörde su fizikteki adama tasdiknamesini verip takımdan def ediyorlar Türkiye'nin en büyük futbol kulübünde su adam oynuyor yazık günah

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,924
2,640
113
Galatasaray tavanı yüksek ama hafif hasarlı adamlar aldı, zamanı ihtiyaçları vardı.
Uzun süre alınan bu adamlar neden hazır değil dendi
Tamam da zaten bu bir tercihti
Beleşe ziyech aldın çünkü adam hazır değil
Fb, hazır cengizi aldı 15 verdi.
Gs, benim oturmuş kadrom var, şampiyonlar ligini rachica ile oynayamam dedi ndombele aldı
Ama bunlar süreye ihtiyacı olan oyunculardı
30 verip orta sahada alabilirdi hazır
0 verdi hazır olmayan ndombele aldı
Şimdi de elestiriliyor

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,595
12,670
113
Galatasaray tavanı yüksek ama hafif hasarlı adamlar aldı, zamanı ihtiyaçları vardı.
Uzun süre alınan bu adamlar neden hazır değil dendi
Tamam da zaten bu bir tercihti
Beleşe ziyech aldın çünkü adam hazır değil
Fb, hazır cengizi aldı 15 verdi.
Gs, benim oturmuş kadrom var, şampiyonlar ligini rachica ile oynayamam dedi ndombele aldı
Ama bunlar süreye ihtiyacı olan oyunculardı
30 verip orta sahada alabilirdi hazır
0 verdi hazır olmayan ndombele aldı
Şimdi de elestiriliyor
Sana katılıyorum
Aldığı oyuncular hazır olsaydı veya sorunsuz olsaydı +100 milyon daha ödemesi gerekicekdi nerdeyse GS transfer dönemini iyi geçirdi bence
Aynı fbde güzel transferler yaptı lig ikisi arasında geçecek muhtemelen

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,225
5,147
113
Şaka maka adamın isminde bile dombili var 😳😆😆😆😆 Yemeği çok sevdiği belli..

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,954
29,865
113
Nesi sınıfı geçti falan demişsiniz de nabacaktı hattrick falan mı yapacaktı ndombele 😄 takımınızda olsa sabah akşam oveceginiz adamlara bol keseden sallıyorsunuz

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,147
6,936
113
Bu adam tottenham döneminde çok iyi topçuydu, o formuna dönerse bi Fenerli olarak üzer beni :D