- 31,955
- 29,866
- 113
Aynen basket en temizi dostFutbol giderek kotu hal alıyor valla ben nba den ne kadar kaybetsem bile yine futbol yerine nba tercih ediyorum
Aynen basket en temizi dostFutbol giderek kotu hal alıyor valla ben nba den ne kadar kaybetsem bile yine futbol yerine nba tercih ediyorum
Kötürüm Dallas Bostonu nasıl yenebiliyor akıl alır gibi değilCanlidanda fark 10 Ken boston kazanıra ve Houston kazanıra girdim Boston maçında fark 20 oldu kafayı yiyecem
Boston şuan 4 dakkada 4 sayı attı açıkçası bana bu da normal gelmiyorKötürüm Dallas Bostonu nasıl yenebiliyor akıl alır gibi değil
Boston Cleveland maçını izledim geçen ruhum daraldı. Göze soka soka alt yaptilsr maçı. Bu yüzden en güzeli oyuncu bahsi yaBoston şuan 4 dakkada 4 sayı attı açıkçası bana bu da normal gelmiyor
Taraf bahsi sıkıntılı denver maci var simdi 217 baremi 1.90 çok iyi oran gelme ihtimalide yuksek benceBoston şuan 4 dakkada 4 sayı attı açıkçası bana bu da normal gelmiyor
Hocam whiten bir calma veya blok yaparsa won diyoruz hocamBoston Cleveland maçını izledim geçen ruhum daraldı. Göze soka soka alt yaptilsr maçı. Bu yüzden en güzeli oyuncu bahsi ya
Aynen tam senin konuya gelmiştim. Yapacak dost rahatta kalHocam whiten bir calma veya blok yaparsa won diyoruz hocam
Sağlık bakanlığı olsunKazandigin savaş yok dostum @Fterim1905
NBA ver basalım gece atarsın özeldenSağlık bakanlığı olsun
TamamdırNBA ver basalım gece atarsın özelden
Dun gordunmu hocam ne oldu son periyod whit ve Brown oynatmadı koc full yedek oynattı takimiSağlık bakanlığı olsun
Gördüm dost maalesef oyuncu bahsinin dezavantajı bu işte. Kenara alıp oyuna sokmayinca tek ribaund bile olsa yatioDun gordunmu hocam ne oldu son periyod whit ve Brown oynatmadı koc full yedek oynattı takimi
Bugun donumuz kaldi onuda bırakalım da tam olsunGördüm dost maalesef oyuncu bahsinin dezavantajı bu işte. Kenara alıp oyuna sokmayinca tek ribaund bile olsa yatio
Selamlar kardeşim2 tane 1.50 bir araya geldi de bu kaldı terim oda olur sabret
Tebrikler azer babasigara sağlığa zararlı iyiki kupona basmışsın yatsa bile kârdasın