TebrıkOlurda gelirse ilk tebrik edene bir şeyler yaparız iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 868233
Bol şansOlurda gelirse ilk tebrik edene bir şeyler yaparız iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 868233
İlk tebrik edene bak yauw Allâh yarabbim çıldırmamak elde değil z😁😁😁Tebrık
Tebrikler gelmis çünkü puhahaOlurda gelirse ilk tebrik edene bir şeyler yaparız iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 868233
La cıddı 3k para koyduk cebe abartmayın sen bugun 6 k bastın yok yere 😀İlk tebrik edene bak yauw Allâh yarabbim çıldırmamak elde değil z😁😁😁
Bol şanslarOlurda gelirse ilk tebrik edene bir şeyler yaparız iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 868233
3k para koydun demek 😡😡😡😡😡😡La cıddı 3k para koyduk cebe abartmayın sen bugun 6 k bastın yok yere 😀
Evet kardesım3k para koydun demek 😡😡😡😡😡😡
Allah daha çok versin dostEvet kardesım
Son 1 k kaldı tumbet mı yapsam mobılbahıs mıAllah daha çok versin dost
Lâ metin ben dalgamdayım bana karışma ki yaşayasın yoksa canını alırım bak git 😁😁La cıddı 3k para koyduk cebe abartmayın sen bugun 6 k bastın yok yere 😀
Hop 😁Lâ metin ben dalgamdayım bana karışma ki yaşayasın yoksa canını alırım bak git 😁😁
Canın nereye isterse oraya at dost gönlünce olsunSon 1 k kaldı tumbet mı yapsam mobılbahıs mı
Sana hop seninde canını alırım bak
15 oran iyi yakalamışsin la Tebriklertakip eden olmamışneyse sağlık olsun ödül cepte kaldı burası wonnnEkli dosyayı görüntüle 868424