Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'den Jorge Jesus'a Veda Mesajı

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
147,455
188,323
113
1686587036012.png

Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi sona eren Portekizli teknik adam Jorge Jesus için teşekkür mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, uzun ve yoğun bir sezonun geride kaldığı belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:
"Çok uzun ve yoğun bir sezonu geride bıraktık. Dünya Kupası ve ülke olarak yaşadığımız büyük deprem afeti nedeniyle lige iki defa ara verilmek zorunda kalındı.
Tüm bu dinamiklerin hâkim olduğu 2022-23 Süper Lig Sezonunda, Futbol Takımımız toplam 52 maçta 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek toplamda 2,21 puan ortalamasına ulaştı.

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi’nde sezonu Avrupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Sevilla’ya son 16 turunda elendi.

İki kulvarda da son adıma kadar hedeflerine yürüyen Takımımız, Ziraat Türkiye Kupasını müzemize getirdi.

Bugün itibariyle 2022-23 Futbol Sezonunda Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır.

Sayın Jorge Jesus’a bugüne dek ortaya koyduğu tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.

Teşekkürler Jorge Jesus."

yelkovan982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,497
444
83
Montella yı getirecek galiba bizim Başkan . Bi sene daha gitti mk .. kaderin kader değil , adın kader olsa ne yazar ..

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,131
60,333
113
Montella yı getirecek galiba bizim Başkan . Bi sene daha gitti mk .. kaderin kader değil , adın kader olsa ne yazar ..
Bnce montella bundan daha iyidir.acilmamis kanatlarin buyuklugu bilinmez kardes
Ayrica ben jesusa hep karsiydim aptal aptal taktikleri ve sacma sapan inatlari var.en basitinden ardaya yeteri sansi vermedi verse suan arda cok baska seviyede olur belkide premier lige giderdi ama inadindan oynatmadi cocugu yavsak herif.bu portekiz ligi takiminda tam 3 final oynayip 3unu kaynetmis kisidir lig finali kupa finali uefa finali 3unu hbirden kaybetti tek sezonda.sevimsiz ve artis biriydi gitsin simdi nereye gidiyorsa ben hic memnun deildim.gs kac defa ikram etti sampiyonlugu ama bu hic birinde firsati degerlendiremedi 1.0 onde oldugu macta bjkden 4 yedi gsden 2 macta 6 gol yiyip gol atamadi vs vs