7 Tem 2019 #21 Y yelkovan982 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,497 444 83 Blue's' Alıntı: Pazar Pazar tüm neşem kaçtı valla , neyse Allahtan De Colo geldi yine Baskete yapışacaz gibi Genişletmek için tıkla ...
Blue's' Alıntı: Pazar Pazar tüm neşem kaçtı valla , neyse Allahtan De Colo geldi yine Baskete yapışacaz gibi Genişletmek için tıkla ...
8 Tem 2019 #22 Kotucocuk Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,693 3,803 113 Dedesi fenerli kendisi Galatasarayı tutuyor. Sonuc ; fenere gidiyor komedi
8 Tem 2019 #23 G gryhnbrnci Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,599 289 83 Allahtan galatasaraya gelmedi bu adam touluse bile 1.7 verip almaktan vazgeçti fenere sağlam gönderdiler bu adamı rize başkanına helal olsun
Allahtan galatasaraya gelmedi bu adam touluse bile 1.7 verip almaktan vazgeçti fenere sağlam gönderdiler bu adamı rize başkanına helal olsun
8 Tem 2019 #24 whitepk Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 668 81 28 Fener'de 11 oynamayacakmis bunu bilin de
8 Tem 2019 #25 N N/A Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 9,426 6,680 113 Gs alsa nasıl aldık olacaktı biz alınca Rize iyi kakaladı oldu. Ne olacak bu Fener düşmanlığı anlamadım ki
Gs alsa nasıl aldık olacaktı biz alınca Rize iyi kakaladı oldu. Ne olacak bu Fener düşmanlığı anlamadım ki
8 Tem 2019 #26 G gryhnbrnci Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,599 289 83 Blue's' Alıntı: Gs alsa nasıl aldık olacaktı biz alınca Rize iyi kakaladı oldu. Ne olacak bu Fener düşmanlığı anlamadım ki Genişletmek için tıkla ... düşmanlık değil başkan en bi galatasarylı olarak bu adamı hiç istemedim bizim komşu çocuğu bundan daha iyi bence
Blue's' Alıntı: Gs alsa nasıl aldık olacaktı biz alınca Rize iyi kakaladı oldu. Ne olacak bu Fener düşmanlığı anlamadım ki Genişletmek için tıkla ... düşmanlık değil başkan en bi galatasarylı olarak bu adamı hiç istemedim bizim komşu çocuğu bundan daha iyi bence
8 Tem 2019 #27 whitepk Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 668 81 28 Rotasyona uyar en azindan ligi taniyor vs