Gelir inşallahFenerbahçe ilk yarı 4.5korner üst nice 6.5korner
Yap bi 3x250 gelir desinler dost bedavaya kimse getirmezFenerbahçe ilk yarı 4.5korner üst nice 6.5korner
Bol şanslar reis gelir inşFenerbahçe ilk yarı 4.5korner üst nice 6.5korner
İnsallah gelir kardesm 🙏🧿Fenerbahçe ilk yarı 4.5korner üst nice 6.5korner
Eyvallah kralBol şanslar reis gelir inş
Çok saol kardeşimİnsallah gelir kardesm 🙏🧿
Bol şansFenerbahçe ilk yarı 4.5korner üst nice 6.5korner
saol kardeşimBol şans
geldi say, nice maçında gol olması herşeyi değiştirdi,Fenerbahçe ilk yarı 4.5korner üst nice 6.5korner
Saol kardeşim sanada bol şans olsungeldi say, nice maçında gol olması herşeyi değiştirdi,
sadece nice kaldın.
bol şanslar
geldi hayırlı olsun inş takım kornerleri değildir.Beni yakarsa fener yakar fenerin bütün maçlarından korkarım mecburi oynadım
Aynen geldi sende bize gel oziii aydinlat bizi 😂😂geldi hayırlı olsun inş takım kornerleri değildir.
Daim olsun 🧿🧿Yok genel
bu beşiktaş basket ve anadolu efesin allah bin belasını versin, rolde 41.5 üst son maça kalmışım abi 3 dkda 20 atan takımlar 7dkda 22 atmadı böyle bir rezillik olamaz klüpleri yansın kendileride çıkamasın şikeci şeref yoksunlarıAynen geldi sende bize gel oziii aydinlat bizi 😂😂
Nasip ozim bas tacisin bende seni seviyorum kardesm 🙏bu beşiktaş basket ve anadolu efesin allah bin belasını versin, rolde 41.5 üst son maça kalmışım abi 3 dkda 20 atan takımlar 7dkda 22 atmadı böyle bir rezillik olamaz klüpleri yansın kendileride çıkamasın şikeci şeref yoksunları
seni seviyorum kendine iyi bak.