Teşekkür ederim risk budurBol şanslar reis
Ne alaka dostum konu açmak için illa yüklü mü oynamam gerekiyor adama bakŞaka mı bu?
Teşekkür ederimBol şanslar kardeşim
bol sans damlaya damlaya göl olur
Yüklü oynaman gerekmez de 13 TL ye de konu acmazsin. Canın konu açmak istiyorsa bir sohbet konusu açNe alaka dostum konu açmak için illa yüklü mü oynamam gerekiyor adama bak
Eyvallah kralbol sans damlaya damlaya göl olur
Riskli biraz gözümü kararttimBilemiyorum, jojo tehlikeyi önceden sezerse limit koyabilir.
Karışmayın kardeşim ya bir kerede insanların işine karışmayın saygı duyun , hevesini kaçırmayın insanların bol şans diyin geçin onuda yapamıyorsanız görmezden gelin konuyu.Yüklü oynaman gerekmez de 13 TL ye de konu acmazsin. Canın konu açmak istiyorsa bir sohbet konusu aç
özel oranları aldın miEyvallah kral
Aldım onları teşekkür ederimözel oranları aldın mi
matbet de 30 oran var 100 tl varsa onu al o gelebilir bu arada 3k para cekersinAldım onları teşekkür ederim
Adamın eli yok mu var bence ?Karışmayın kardeşim ya bir kerede insanların işine karışmayın saygı duyun , hevesini kaçırmayın insanların bol şans diyin geçin onuda yapamıyorsanız görmezden gelin konuyu.
Adamın eli benim hadi kardeş stresini başka konuda atAdamın eli yok mu var bence ?
İstiyorsa 1 liradan olsun umut umuttur kardeşimŞaka mı bu?