- 2,165
- 10,519
- 113
Hedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Bol şansHedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Bol şans eşref hocaHedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Ugrastirmiyosun biziGeç kaldim biraz ilk adım won. Ekli dosyayı görüntüle 884733
Sağol eşref hoca yormamışsın biziGeç kaldim biraz ilk adım won. Ekli dosyayı görüntüle 884733
Bol şansHedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Bol şanslarHedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Bol sanslar dosttHedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Yazdigin gibi gelsinGeç kaldim biraz ilk adım won. Ekli dosyayı görüntüle 884733
TebriklerGeç kaldim biraz ilk adım won. Ekli dosyayı görüntüle 884733
Bol şans reisHedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Reis naber ya seni sevmeyen laf sokan bi ekip var sorun nedir acaba ben bi yanlışını görmedim amaUgrastirmiyosun bizi
Seninle mezara eşref hocaBeyler acele etmiyorum baştan söyleyeyim liste de maç yok fazla. Ona göre yani haberiniz olsun simdiden
Millet ekmek yediği kaba sıçıyo dost her zamanki durumlar ben alıştım borsverReis naber ya seni sevmeyen laf sokan bi ekip var sorun nedir acaba ben bi yanlışını görmedim ama
Alamadık kardeş eşref alamadıkHedefe ulaşırsak dün ve bugün ödül alamayan10 dosta ulaşırız. Herkese bol şans Beyler
Tam sana etiket atıyodumAlamadık kardeş eşref alamadık