- 1,593
- 825
- 113
Elimde baya baya eski paralar var beyler 20k try 1k Romanya parası felan bunları nasıl değerlendirebilirim az yıpranmış şekildeler bazıları iyi demir paralarda var 25bin lira 5k demir paralar bunları günümüz parasına nasıl cevriririz
Düzenlendi reis@Daimon reisim sohbet muhabbet başlığını bulamadım o şekilde ayarlarmısın
Merkez Bankası alırsa alır. Yoksa o paraları alan çıkmaz. Antika değeri yok neticedeElimde baya baya eski paralar var beyler 20k try 1k Romanya parası felan bunları nasıl değerlendirebilirim az yıpranmış şekildeler bazıları iyi demir paralarda var 25bin lira 5k demir paralar bunları günümüz parasına nasıl cevriririz
Ciddi misin hdhsjsKargo ile jojobete gönder hesabına geçerler.
Ben 5 k veriyorum.Hepsine 1 k verim
Nasıl eski para kaç senesinin onu sole ben sana netbcevap veriyimElimde baya baya eski paralar var beyler 20k try 1k Romanya parası felan bunları nasıl değerlendirebilirim az yıpranmış şekildeler bazıları iyi demir paralarda var 25bin lira 5k demir paralar bunları günümüz parasına nasıl cevriririz
direk versin hic beklemesin 😂Ben 5 k veriyorum.
Lan niye bozdun açık artırma yapıyorduk senle bu ne yadirek versin hic beklemesin 😂
7 K veriyorum ?🤣Ben 5 k veriyorum.
7.050 benden7 K veriyorum ?🤣
7.050.10 kuruşşş7.050 benden
1 den direk 5 e cikiyon bu nasi acik arttirma 🤣Lan niye bozdun açık artırma yapıyorduk senle bu ne ya
Hile yapıyor düşme1 den direk 5 e cikiyon bu nasi acik arttirma 🤣