Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Erling Haaland: Babam Beni Golfçü Yapacaktı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,373
88,623
113
1765528204978.png

Manchester City'nin yıldız golcüsü Erling Haaland, The Rest Is Football podcast'inde Gary Lineker ve Alan Shearer'ın konuğu oldu.

25 yaşındaki Norveçli, kendisi gibi futbolcu olan babası Alf-Inge Haaland'ın en büyük hayalinin kendisinin profesyonel bir golfçü olması olduğunu söyledi.

Premier Lig'de Nottingham Forest,
Leeds United ve Manchester City formaları giymiş olan Alf-Inge Haaland, oğlunun üç yıl boyunca düzenli şekilde golf oynaması için büyük çaba sarf etmiş.

Erling Haaland bunu "Aslında yaşadığım bu süreç oldukça komik, çünkü babamın en büyük hayali benim profesyonel bir golfçü olmamdı.
10 yaşındayken beni golf oynamaya zorladı. 10 yaşımdan 13 yaşıma kadar her hafta golf oynadım" sözleriyle ifade etti.

Babası Eldiven Takmasını Yasaklamış

Haaland çocukluk yıllarında televizyonda maç izlerken futbolcuların eldiven takmasından estetik olarak
etkilendiğini ancak babasının koyduğu yasak nedeniyle kendisinin eldiven giyemediğini de ifade etti.​

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,181
5,118
113
Adamın hayallerini yıkmaya çalışan gaddar baba , benimki de öyleydi, bilim adamı olmak isterdim, onun sayesinde asgari ucretli çalışıp en düşük seviye emekli oldum. Bu yaşımda hâlâ kendimi gelistirmek, beni bağlayan zinciri kırmak için yırtınıyorum, Türk toplumunda ebeveynlerin çocuklarına verebilecekleri sadece azap. Vizyon, yok, öngörü yok, sağlam sigortalı işin olsun, ömrünce zengine, holdingcilere köpeklik yap zihniyeti hakim bu toplumda, böylelikle nasıl gelişir, serpilir, sınırlarını aşar bu insanlar, bu gençlik, bakın yurtdışına gitmek, kaçmak için milyonlarca insan bir fırsat kolluyor, ülke şu anda bir cehenneme dönmüş durumda.

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
516
113
Keşke golfcu olsaydın da açık havada ossura ossura gezseydin stoperleri rahatsiz etmeseydin