Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol EPL Hk.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
2,813
113
MANU-BOU maçını izliyorum. Adamlar gerçekten futbol oynuyor, hakem büyük takım diye tolerans göstermiyor. 4-4 maç ve 8 dakika uzatma veriliyor, BOU kazanmak için uzatmalarda tek kale oynayıp kontra yiyebiliyor. İnanılmaz keyifli premier lig ya.
Gerçek futbol izlemek isteyenler için biçilmiş resmen.
Bana göre şampiyonlar liginden bile kaliteli. Lig sonuncusu ile lider oynasa bile.
(Şampiyonlar ligi final ve yarı final harici tabi)

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,672
14,282
113
MANU-BOU maçını izliyorum. Adamlar gerçekten futbol oynuyor, hakem büyük takım diye tolerans göstermiyor. 4-4 maç ve 8 dakika uzatma veriliyor, BOU kazanmak için uzatmalarda tek kale oynayıp kontra yiyebiliyor. İnanılmaz keyifli premier lig ya.
Bana göre şampiyonlar liginden bile kaliteli. Lig sonuncusu ile lider oynasa bile.
Kupon tutunca Endonezya ligi bile keyif veriyor

Ares1281

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,209
399
83
Hiç izlemedim ama denerim

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,760
853
113
ne anlatoyon bilader sen adamlar oynamak isteyince oynuyo işte kupon kazanınca singapur ligi bile kaliteli gelir gözüne

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,230
1,142
113
Bu iran 2.ligden 88.dk da gol geldi bi para aldım ve lig o kadar tatlı geldi ki gözüme.. atılan boş kaleye golun muazzamlığını anlatamam..

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,471
16,835
113
Çünkü zırt pırt oyunu kesmiyor hakem . Oyun akıyor

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,495
1,795
113
Sunderland 1 Newcastle 0
Kendi kalesine atılan 1 gol
Ne muazzam bir lig çok zevkli maçtı dimi 🤣

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
886
712
93
ben CL , EPL dışında maç izlemiyorum. Fazlasıyla doyurucu futbol zevki açısından. Arada arkadaşların hatrına derbi maçları izliyorum lanet ediyorum 90 dakikam çalınıyor resmen