- 1,422
- 811
- 113
elimde 1970'den kalma 50 lira var.Bunu koleksiyonculara satmak istiyorum alan meraklısı tanıdığı olan var mı
51 tl verimelimde 1970'den kalma 50 lira var.Bunu koleksiyonculara satmak istiyorum alan meraklısı tanıdığı olan var mı
Elimde satılık köprü var gibi deyim olmus puahaelimde 1970'den kalma 50 lira var.Bunu koleksiyonculara satmak istiyorum alan meraklısı tanıdığı olan var mı
Sikke olsa mutlaka ilgilenirdim dostelimde 1970'den kalma 50 lira var.Bunu koleksiyonculara satmak istiyorum alan meraklısı tanıdığı olan var mı
yok la baya baya 1970ten kalma,bi akrabası babama vermişti tedavülden kalktıktan sonraElimde satılık köprü var gibi deyim olmus puaha
aslında o da vardı köydekilerde 1-2 tane ama kaybetmişlerSikke olsa mutlaka ilgilenirdim dost
bu daly zaten para vermez boşver
5251 tl verim
yıllardır evde bir hazine duruyor olabilirÜlkenin durumu 😅
ekliycektimde boyutu çok büyük nette var ordan bakıverFotosunu atsana la merak ettim
Facebook ta gruplar var ordan satarsınekliycektimde boyutu çok büyük nette var ordan bakıver
koydum oralara,acil para lazım ondan dört dönüyomFacebook ta gruplar var ordan satarsın
üste para ister bu :dBu adamla görüş, bilgileri internette vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 915135
Meşhur oe ye gösterir se borçlu çıkarBu adamla görüş, bilgileri internette vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 915135