Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin EL Günün Basketbol Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,841
3,196
113
Efes- Barça ( Efes'te ilk 5 eksik desek yalan olmaz. Larkin de son maç sakatlandı. Henüz İstanbul'da galibiyet yaşamadı. Barça ise son 3 maçta Koç değişikliğinden sonra 3 galibiyet buldu.
Bence Efes bu maçı at-at basketbolu ile kazanamaz. Savunma yapacağını düşünüyorum ve geçiş yerine, set hücumları ön planda olur.
MS 2 olmaya yakın ve 3.5 hnd avantajı yanıma alarak kaybetse bile Barça 2 3 sayı ile maçı kaybeder diyorum. Total skor ise 166.5 alt düşünüyorum.
MS 2 ve 166.5 alt

Pana- Dubai
Pana son maçlarda ritmini buldu ve fareed takıma adapte olunca yaşına rağmen EL basketbolunu donunda sallıyor resmen.
Dubai kötü savunma takımı ama sayı bulmakta zorlanmiyor. Böylesi hücum gücü yüksek takıma karşı taraf bahsi almak riskli olsa da Pana kazanır ve 174,5 üst diyorum. Daha da risksiz olsun diye pana 94.5 üst alacağım.
Milano - Hapoel
Milano son hafta olimpiakos maçını full izledim, aşırı istekliydi ve farklı kazanacağı maçı 88-87 zorla kazandi. Lakin, bana göre büyük sürprize imza attılar. Hapoel ise lig lideri ve son hafta Fenerbahçe maçının ilk yarısında fena çuvalladilar. Bu maçta telafi ederler ancak, Milano beni aşırı yatıran takım. İlk yarı üst ve MS 2 olarak seçeceğim.
Real zalgiris maçı ise iki potansiyelli takım ancak son 2 maçları oldukça kötü bitti. İkisi de kaybederek geldi.
Maç sonucu muhtemelen 1 olur ancak büyük fark olmayacağını düşünüyorum. Ben skorun abartılı olmasını beklemesem de, 160 barajı yine de açılacağını düşünüyorum.

Basketbol müsabakaları için önerileri olan varsa memnun olurum. Teşekürler ve bol şans.

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.11
Kupon kazancı 1.11₺

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,564
6,823
113
Çok fazla kafa yormaya gerek yok Efes maçı 165 rahat çıkar barçanın savunma rezalet hatta efes en az 80-85 sayı bulur Barça da eşlik eder maç sonu yazarım buraya

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,841
3,196
113
Çok fazla kafa yormaya gerek yok Efes maçı 165 rahat çıkar barçanın savunma rezalet hatta efes en az 80-85 sayı bulur Barça da eşlik eder maç sonu yazarım buraya
Alt tahminim rahat geldi de, MS şans ya da şike döndü başka bir olay olamaz.
Allah'tan Efes en büyük sikecilerden olduğu için kupona eklemedim. Diğer tahminlerimin hepsi çok ama çok rahat geldi.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,841
3,196
113
@Erhan2121
Baksana dost o kadar analiz ettik her maç için.
Bundan sonra yasaldan oynayıp analiz devamke 🤣