Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Davinson Sanchez'e Napoli Kancası

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
122,539
89,045
113
1704356221500.png

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde katıldığı Galatasaray'da başarılı performans gösteren Davinson Sanchez'e Napoli talip oldu.

Defans bölgesinde sorun yaşayan İtalya Serie A'nın son şampiyonu, savunmasını Kolombiyalı yıldızla güçlendirmek istiyor.

İki takım arasında 8 milyon euro civarında bir bonservis bedelinde anlaşma sağlanabilir.
Haberde ayrıca Sanchez'in de 3 milyon euro dolaylarında maaş beklentisi olacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı formayla 12 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, Kopenhag'la 12 Aralık 2023'te oynanan
Şampiyonlar Ligi mücadelesinden bu yana sakatlığı sebebiyle oynamadı.​

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Bi durun la sezonu bizde bitirsin bari 😄

Ukaya21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,418
483
83
9.5 m gs aldı niye 8 e versin

Wolking

Satır köfte satış Lmt A.Ş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,129
247
83
9.5 milyon artı performans bonus 11.5 milyon dolara GS maliyet olmuş adam kaliteli Türkiye'de övmeyen yok niye 8 milyona versin bu yalan haber

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,809
28,504
113
Kim. Çıkarıyor bu lafları daimondcum 10 milyon Euro para verdiğimiz 27 yaşında ligin en iyi stoperini niye napoliye 8 Milyona versin Galatasaray enayimi

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,460
2,380
113
8 milyon ne 18 milyon dese neyse
Yalan haber
Gs da öncelik zaha ziyech Tete ndombele oliviera angelino hepsi gitmeli aldıkları paralar çok fazla umarim kısa vadede hepsi gider
Ben en çok zaha nin gitmesini istiyorum
Takımı komple bozduğunu düşünüyorum ki zaha nin takimnoyuncu olmadığı kesin İngiltere de de aynıydı
Bu adam sırf fener symanski aldı diye Fener'e çalım diye alındı yoksa transfer listesinde bile olmadığını biliyorum
Böyle transfer yaparsan olacağı bu
İnşallah araplardan falan teklif gelirde çıkar gider
Hadi ziyech in transferini anlıyorum tutarsa mukemmel olurdu olmadı ama zaha tam anlamıyla fiyasko transfer
Sen symansky 400 binneuro için Fener'e kaptir onun kazığı zaha yi al.
Bu yöneticilere çok kızıyorum bir tane transfer politikası olmaz mı ya
Açıklamalarda fiyasko biz şampiyonlar ligine kalmayı garantileyijce paramız oldu falan dedi ancak alabildik dedi ya öyleyde bütçen belli madem zaha ya vereceğin parayı verseydin asil önemli mevkin 8 numarydi mancester e kaptırdın zaha yibalmayin alsaydin