Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin cqulec | Günün Kupon Önerisi

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
2,816
113
S.a beyler.
Son günlerde felaket tek sayılara yatmaya devam ediyorum. Bugün futbol kombine yapmak istiyorum ve gün içine yayacagim.
Maç önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bugüne ait maçlardan aklınıza yatan, şu maçın gelme ihtimali var dediğiniz bir maç varsa paylaşırsaniz sevinirim..
Benim az önce bakıp seçtiğim maçlar bunlar.

Inter-Juventus MS1
Como -Fiorentina MS1
Bayern Leverkusen- St Pauli MS1
Hoffenheim - Freiburg MS1

( ekleme çıkarma yapacağım ama ilk gözüme çarpan bunlar oldu. Bence oranlar da fena değil)

Ekli dosyalar

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,121
310
83
S.a beyler.
Son günlerde felaket tek sayılara yatmaya devam ediyorum. Bugün futbol kombine yapmak istiyorum ve gün içine yayacagim.
Maç önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bugüne ait maçlardan aklınıza yatan, şu maçın gelme ihtimali var dediğiniz bir maç varsa paylaşırsaniz sevinirim..
Benim az önce bakıp seçtiğim maçlar bunlar.

Inter-Juventus MS1
Como -Fiorentina MS1
Bayern Leverkusen- St Pauli MS1
Hoffenheim - Freiburg MS1

( ekleme çıkarma yapacağım ama ilk gözüme çarpan bunlar oldu. Bence oranlar da fena değil)
Şansın bol olsun dost ama bu oranlarla maç sonucu oynamani tavsiye etmem

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
2,816
113
Şansın bol olsun dost ama bu oranlarla maç sonucu oynamani tavsiye etmem
Normalde üst oynarım ve basket oynarım, taraf pek oynamam ama 1 haftadır sürekli tek sayı, tek korner tek gole yatmaktan yoruldum artık. En azından 2-0 one geçerse kazandı sayıyor every. Ve hepsi ev sahibi. Bilmiyorum makul gibi geldi.
Mesela Alman ligi dersin, üst alırsın 2-0, 1-0 bitince daha kötü oluyor. Her ne kadar ben de üst bahsi alsam da, taraf bahsi daha mantıklı bence. Hiç bir takım 3 tane atayım diye çabalamıyor, kazanayım yeter diyor

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,121
310
83
Normalde üst oynarım ve basket oynarım, taraf pek oynamam ama 1 haftadır sürekli tek sayı, tek korner tek gole yatmaktan yoruldum artık. En azından 2-0 one geçerse kazandı sayıyor every. Ve hepsi ev sahibi. Bilmiyorum makul gibi geldi.
Mesela Alman ligi dersin, üst alırsın 2-0, 1-0 bitince daha kötü oluyor. Her ne kadar ben de üst bahsi alsam da, taraf bahsi daha mantıklı bence. Hiç bir takım 3 tane atayım diye çabalamıyor, kazanayım yeter diyor
Orasi oyle de dost bazen garanti dedigin patlar ben olsam yarı golü ya da taraf golune kombin desen yarı taraf golune falan girerdim hani yine tercih tabii...

Bol sans

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,174
2,829
113
Reis Bayern münihde ekleyebilirsin

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
2,816
113
Orasi oyle de dost bazen garanti dedigin patlar ben olsam yarı golü ya da taraf golune kombin desen yarı taraf golune falan girerdim hani yine tercih tabii...

Bol sans
Yok, garanti demiyorum zaten hocam. Sonuçta şans her şeyden önemlisi.
Söylediğin doğru ama riski minimize etmek istiyorum. İlk yarı bahsi gelirse çok tatlı oluyor ama yatınca 45 dk da olay bitiyor.
Taraf gol üstü mantıklı evet. Favorilere 1.5 gol üst alsam olabilir. Teşekkürler öneri için

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
2,816
113
Reis Bayern münihde ekleyebilirsin
En çok oynadığım takım ama nedense bugün bi içime sinmedi ya. Leipzig karşısında çok beğenmedim. Kazanır muhtemelen ama deplasmanda 1.30 yine de ekleyebilirim tabi.
Sence diğer maçlarda şu maç sorunlu dediğin var mı

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,121
310
83
Yok, garanti demiyorum zaten hocam. Sonuçta şans her şeyden önemlisi.
Söylediğin doğru ama riski minimize etmek istiyorum. İlk yarı bahsi gelirse çok tatlı oluyor ama yatınca 45 dk da olay bitiyor.
Taraf gol üstü mantıklı evet. Favorilere 1.5 gol üst alsam olabilir. Teşekkürler öneri için
Sansin bol olsun dost :)

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,174
2,829
113
En çok oynadığım takım ama nedense bugün bi içime sinmedi ya. Leipzig karşısında çok beğenmedim. Kazanır muhtemelen ama deplasmanda 1.30 yine de ekleyebilirim tabi.
Sence diğer maçlarda şu maç sorunlu dediğin var mı
Reis inter yener gibi ama belli olmuyor
Bide hoffe iç sahaya bakılana göre yener gibi duruyor

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
2,816
113
Reis inter yener gibi ama belli olmuyor
Bide hoffe iç sahaya bakılana göre yener gibi duruyor
İnter İtalya'da tek iyi takım bence ya. Juventus büyük maçları bazen iyi oynuyor, yoksa asla rakibi olamaz. Inter Antep ile oynasa daha çok korkardım. Ama derbi gibi işte tek sıkıntı o. Normal şartlarda 1.20 oran açardı derbi olmasa

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,174
2,829
113
İnter İtalya'da tek iyi takım bence ya. Juventus büyük maçları bazen iyi oynuyor, yoksa asla rakibi olamaz. Inter Antep ile oynasa daha çok korkardım. Ama derbi gibi işte tek sıkıntı o. Normal şartlarda 1.20 oran açardı derbi olmasa
Lens de deneyebilirsin dün psg kaybetti malum kazanırsa liderliği alacak

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
2,816
113
Hepten soğudum anasni satayım. Her maç rahat geliyor en güvendiğim maç yatırıyor. 2 kez penaltı vermiyor hakem.
Sivas maçına 5.5 üst oynuyorum son dk bozuyorum, son saniye gol geliyor tek ona yatıyorum. Valla bu kadarı fazla ya. 🤬