Gelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Ekli dosyalar
-
363.8 KB Görüntüleme: 141
Bol şans diliyorum dostumGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
İlk sen yazdın gelirse bi kaç arkadaş daha secebilirmisin senle beraber...Bol şans diliyorum dostum
Bol şans doatGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Bol şanslar dostGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Bol şanslarin olsun agaGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Seçerim 🤩İlk sen yazdın gelirse bi kaç arkadaş daha secebilirmisin senle beraber...
Bol şans collinaGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Bol şans reisGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Bol şanslar dilerizGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Güveniyoruz 👏👏Seçerim 🤩
Bol şansGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Uğurlu gelirsin inşallahSeçerim 🤩
Şansın bol olsun hocamGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...
Vay canınaMonterrwy maçı gelmiş
Bol şans. İlk yazan arkadaşı yok saymışsın sankiGelirse geceyi kapatır yolumuza bakarız bı kaç arkadaşı da memnun ederiz inşallah...