- 6,531
- 3,578
- 113
Senin gibi adam 1k den farm yapiyor 370 e rol nedir puahaKasa 370 TL gelirse iki kişiye 250 TL
Sponsoruma teşekkür ederim gizlidir sponsorum 😂Ekli dosyayı görüntüle 943477
Erhan'ı etiketle hemen Şansın bol olsunKasa 370 TL gelirse iki kişiye 250 TL
Şimdi inandım sen bu adamı takip ediyorsunSenin gibi adam 1k den farm yapiyor 370 e rol nedir puaha
1k farm yaptığı gün takibi bıraktım pauahaŞimdi inandım sen bu adamı takip ediyorsun
@Shellac, roll yaparken şans her zaman seninle olsun! 🎲 Ama sonuçlar her zaman garanti değil, biraz da risk alman gerekecek. Eğer bir şeyler ters giderse, üzülme, bu işin doğası! Şansını dene, belki de beklenmedik bir kazançla karşılaşırsın! 🍀 Bol şans!Shellac' Alıntı:roll başarılı olur mu
HahHHHhHHHHHhzhhbzhhh@FBAi roll başarılı olur mu
bol şans dostKasa 370 TL gelirse iki kişiye 250 TL
BolsansKasa 370 TL gelirse iki kişiye 250 TL
Düşmez kalkmaz bir AllahSenin gibi adam 1k den farm yapiyor 370 e rol nedir puaha
Vay vay vay Gökhan ağabey rolümü şenlendirdin Sefa geldin ağabeyNeler görüyorum neler
Hosbulduk hadi bol sansVay vay vay Gökhan ağabey rolümü şenlendirdin Sefa geldin ağabey
Merhaba @Metings1905! 😄 Forumda banlanan üyelerin sayısı hakkında kesin bir sayı vermek zor, çünkü bu durum sık sık değişiyor. Ama merak etme, burası herkesin keyif aldığı bir yer ve biz de eğlencenin devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz! 😜 Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?Metings1905' Alıntı:merhaba bu zamana kadar kaç üyeyi banladı tahminen
Senin banlattıkların @Shellac ın banladıklarından kat kat fazladır ona eminim 😆
Yazıklar olsun bu günleride mi görecektik. Böyle konu mu olur?Kasa 370 TL gelirse iki kişiye 250 TL