- 22,493
- 8,100
- 113
tebrikler hesabınıza para geldi
45 dkda 18 lira kazanç kolaydı.Kupon kazanmıştır.
Öyle deme muhtaç olursun birgün45 dkda 18 lira kazanç kolaydı.
Satılık gıcır gıcır böbrek var ciddi alıcılar yazsınÖyle deme muhtaç olursun birgün
Aynı mesajı başka yerde paylaşıyorum müşteri çıkarsa böbreğin bir kısmı benimSatılık gıcır gıcır böbrek var ciddi alıcılar yazsın
Kardeşim bence sen sıkıntılısın 😁
Yaw sus beKardeşim bence sen sıkıntılısın 😁
200 bine böbregi satıp,kumarda 400 k yapip, 300 uyle böbregi geri alip, 100 k yida kumar sermayesi mi yapicanSatılık gıcır gıcır böbrek var ciddi alıcılar yazsın
Lazımsa sanada karaciğer verelim ama o böbrek kadar sağlam değilAynı mesajı başka yerde paylaşıyorum müşteri çıkarsa böbreğin bir kısmı benim![]()
Onuda paylaşalm elbet bir alıcı çıkar karaciğerin yarısını isterim ama sağlam değil sonuçtaLazımsa sanada karaciğer verelim ama o böbrek kadar sağlam değil
Sende tam tefeci çıktın ya %10 olsunOnuda paylaşalm elbet bir alıcı çıkar karaciğerin yarısını isterim ama sağlam değil sonuçta![]()
Kabul müşteri de çıktı yrın sabah aç karna vereceği adrese gelirsinSende tam tefeci çıktın ya %10 olsun
Biz hep açız dost sıkıntı yok 🤣Kabul müşteri de çıktı yrın sabah aç karna vereceği adrese gelirsin![]()