- 2,153
- 944
- 113
@WiskasArkadaşlar bu kupon içindeki maçlardan gelir veya gelmez , ya da şu maçı yaz dediğiniz önereceğiniz maçlar var mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 902737
GsArkadaşlar bu kupon içindeki maçlardan gelir veya gelmez , ya da şu maçı yaz dediğiniz önereceğiniz maçlar var mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 902737
Reis senin de önerilerini bekliyorum, kupon içindeki maçlardan gelir veya gelmez dediğin maç var mıBol şanslar reis
Kasımpaşa da atar herhalde1 sene 1 yunus 2 icarsi
BenzeseKasımpaşa da atar herhalde
Göztepe maçı zor görünüyor reisReis senin de önerilerini bekliyorum, kupon içindeki maçlardan gelir veya gelmez dediğin maç var mı
Samsunspor 5 maçtır galibiyet alamıyor Göztepe de evinde etkili ama bakalımGöztepe maçı zor görünüyor reis
Rahat maç olacağını düşünüyorumBak buraya yazıyorum gs herkesi patlatacak
Yanılan ben olayım reisRahat maç olacağını düşünüyorum
Averaja ihtiyacı var çünkü liderlik de kızıştıYanılan ben olayım reis
Şansım maçı 0-0 bitecek gibi görüyorum sankiArkadaşlar bu kupon içindeki maçlardan gelir veya gelmez , ya da şu maçı yaz dediğiniz önereceğiniz maçlar var mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 902737
Üzülerek söylüyorum maks 1 maç tutar o da meçhulArkadaşlar bu kupon içindeki maçlardan gelir veya gelmez , ya da şu maçı yaz dediğiniz önereceğiniz maçlar var mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 902737