Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Boston Celtics - Dallas Mavericks

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Dostlarım Hepinize Merhabalar,

Bugün paylaşacağım tahmin Boston Celtics vs. Dallas Mavericks maçına ait bir paylaşım olacak.
Kolay sayılar bulabilen 2 takımın maçında üst bahsini çok mantıklı buluyorum.Büyük bir kazanma oranıyla kuponlarımı paylaşıyorum.Benim tahminim bu yönde,kimseyi de zorlamıyorum.İsteyen oynar,oynamaz sadece paylaşımlarımı takip edenler yararlansın maksadıyla paylaşıyorum.Ayriyeten geceye ait kombine kuponları da özel mesaj yoluyla isteyebilirsiniz. Kimseye zorla oynattırmıyorum sadece tahminim bazıları halen idrak edememişler.

Maç için tahminim 1.55 oranında 209.5 üstü,dünyanın en zor şeyi gibi bu da ne? Bu oranı mı paylaşıyorsun? Diyenler oluyor arada ama tabi kazandıktan sonra oranın ne anlamı var ki,hele bunları söyleyenler 1.15'lerden yatıyor aklınız hayaliniz durur.Neyse bunları boşverelim.

Oynayanlara bol şanslar,ki tutarsa(tutacağını düşünüyorum) bol kazançlar diliyorum..

Ekli dosyalar

Fatihscream

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
972
566
113
Bugun lakers macida ust olur ilk yari özellikle iyi sayi cikar

bysamil35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
15
18
Yavsaklar novitzkiye atircaz diye mahvettiler 209.5 taklaya geldi novitzki 10 da 0 sayı