Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borçsuz Olmak Nasıl Bir His ?

sdwtnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
127
95
43
Şöyle soylim rahat duramiyon yine borçlanıyon
elime 14 K borç var çok şükür sıkıntılı olanları kapatım icra v.s Ama Diğerleri kaldı onlarıda odemek istiyorum bugun mesailerin yatısıyla bitişi bir oldu Bırazını odedum bırazını daha odıcektım Kumara attım ve kaybettım

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,142
28,165
113
elime 14 K borç var çok şükür sıkıntılı olanları kapatım icra v.s Ama Diğerleri kaldı onlarıda odemek istiyorum bugun mesailerin yatısıyla bitişi bir oldu Bırazını odedum bırazını daha odıcektım Kumara attım ve kaybettım
14 k borcu gerçekten kafaya mi takiyon yaş kac

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
2,816
113
Borcum borçtur ne veririm ne inkar ederim

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,771
1,065
113
Ben borçlari bitirdiğim gün 1 hafta kendime gelemedim bünye borçlu olmaya alışmış

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,295
1,996
113
Borçsuz olmak rahat yaşamak kardeşim 40 yaşına merdiven dayamis biri olarak intiharida düşünen biri olarak bir dönem Allah bir kapıyı açıyor mümkün olduğunca kumardan uzak dur kumarda herzaman kasa kazanir ama şu var ben mesela 7 milyon borc kumardan yapmıştım 5 milyonunu kumardan yine verdim veriyorum da, sadece yüksek tutarlar yatırma üç beş yatır kasa yap.ordan yapıştır aldığın kârı direktr borcuna yatır bakiyen milyonda gözükse çekim yapmadıkça senin bakiyen değil.
Yakında inslah borcu tamamen kapatıp kumara daha tövbe.
Kısacası borçsuz olursan insan gibi yaşarsın. Borcluysan ezik bir insan olarak çevremden kazar yalan dolana bulasorsin.

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
656
113
yalnız değilsin merak etme her ay aynı şeyleri yaşıyorum. 200k vurdum geçen sene tüm borçları sıfırladım. bu sene 3 kredi kartı fatura sağ sol derken 30k yine borç yaptım duramıyorum 😂

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
473
113
paranın değeri yok olduğu için tutarından ziyade kişiye borçlanmaman önemli insan yüzüne bakmak zor oluyor banka vs takma hiç çok kolayca çözülür

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,594
12,935
113
Ay içinde rutinde zaten 14 k borçlu yaşıyorsun 14 k ne borcu la borç mu o da, daha yaşın genç sanırım 2018 yılında o zamanın parası ile 250 k borcum vardı şimdinin 2 3 milyonu ediyordur. 3 senedir borcum yok kafa rahat.

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
605
93
bilmiyom hiç eksik olmadı sürekli sırtımızda
borç yiğidin kamçısıdır özellikle de benim :d

tanergrsu