- 1,807
- 647
- 113
Tebrikler bro.ii yakalamissin🧿Takilmaca ufaktan kim ne durumda Ekli dosyayı görüntüle 875785
Tebrikler hayırlı olsunTakilmaca ufaktan kim ne durumda Ekli dosyayı görüntüle 875785
TebriklerTakilmaca ufaktan kim ne durumda Ekli dosyayı görüntüle 875785
Buda senin benm.gbi manyak cikti 😂😂Tebrikler
Ben iy 2.5 üst düşünüyordum o maçı ama o adıma gelemeden patladık 🥸Buda senin benm.gbi manyak cikti 😂😂
Bemde cok guzel syler duusnuyorum ama düşünce ile kaliyoz 😂😂Ben iy 2.5 üst düşünüyordum o maçı ama o adıma gelemeden patladık 🥸
Bol sansTakilmaca ufaktan kim ne durumda Ekli dosyayı görüntüle 875785
Para yokken düşündün mü geliyor. Para varken düşünme sakın direk gümmmBemde cok guzel syler duusnuyorum ama düşünce ile kaliyoz 😂😂
Hahaha 😂😂 @Black81 konu sahibi tepki de vermiyo😂Para yokken düşündün mü geliyor. Para varken düşünme sakın direk gümmm
Jokeri almadın mıTebrikler güzel barem bizde durumlar kötü kod etkinlik işte Allah ne verdiyse saldiriyoruz belki şampiyonlar ligine harçlık çıkar diye
Yok dost 1 k ya 1 k orasiJokeri almadın mı
Ben 970 yatırdım aldım kral da kuponları doğru mu yaptım bilmiyorum kazanç her an silinebilirYok dost 1 k ya 1 k orasi
Silmezler ya ne şartı varki oranınBen 970 yatırdım aldım kral da kuponları doğru mu yaptım bilmiyorum kazanç her an silinebilir
Ana parayla freebet kuponunda da aynı maç var sorun çıkartırlar diye düşünüyorum sonradan gördüm sen niye almadın ki 500e 500 alsaydın keşke setraya atıcağınaSilmezler ya ne şartı varki oranın
Varolasin dost daim olaTeşekkürler kardeşler 😁