- 155
- 102
- 43
Battık
Paramı yatırdın bu siteyeBattık
😁😁😁1 k yu bana at daha kolay dolandırılmış olursun
dolandırıcıSite hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?
Bıktık artık sizden gerçekten illallah geldi sence ödermi biraz mantığınızı beyninizi kullanın yeter artık hergun farklı kişiler benzer siteler aynı siteler ama soru aynı ödermi yarrak öder yarrak artık bu soruları görmekten midem bulandı bilerekmi yapıyorsunuz site adamımısınız olum siz çetemisinizBeyler 1.5 milyon yaptım öderlermi ya
Aynen en mantıklı cevap ve düşünce bu bence👍Yok la bunlar sitenin reklamini yapiyor konudan gorup belki sazan duser diye
Aynen katılıyorum 👍baba kitelyin şu konuyu elemanı gelir çektim yazar şimdi yazık olur millete
Karışacak bir şey yok yalan söylediği besbelli saat öğleni gösteriyor mesai dışında diyor.Kafam kariştiEkli dosyayı görüntüle 938379vala
Günde bir çok mesaj alıyorum böyle dolandırıcı olduğu belli diye hakkında konu dahi açmıyorum bunlar kesinlikle siteye hizmet ediyor.Nereden buluyonuz ak böyle siteleri yada vallahi hayret
Lastiği patlatmışsın dostum senEkli dosyayı görüntüle 939257Ekli dosyayı görüntüle 939256 bu sitrieler sağlamı arkdaşlar yatırım istiyo çekim için
Dur hiç siteye girmeden tahmim edeyim ikisinden de yatırım şartıyla 5k çekeceksin dimi?Ekli dosyayı görüntüle 939257Ekli dosyayı görüntüle 939256 bu sitrieler sağlamı arkdaşlar yatırım istiyo çekim için
Bu gereksiz dolandirici bonusları paylaşanlardan Harbi şüphe etmk lazımSite hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?
Dolandırıcı gereksiz paylaşım Ak var mantık var hani acemide değilsinEkli dosyayı görüntüle 939257Ekli dosyayı görüntüle 939256 bu sitrieler sağlamı arkdaşlar yatırım istiyo çekim için
Yalancıyı karaköy'de düdükle sinlermiMax win aldim bu sitede ben 2 max winde onlar verdi trink 10dk sürdü ödeme 😅😅