- 23
- 16
- 3
Site hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?
Ekli dosyalar
-
825.9 KB Görüntüleme: 742
1 k yu bana at daha kolay dolandırılmış olursunSite hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?
Hahaha1 k yu bana at daha kolay dolandırılmış olursun
hergun yenı yenı sıteler acılıyor aynı sartlarla bunlar ödeme yapmıyor artık kafanıza sokun sunu halada şu sitelere güvenip üye olup bılgılerınızı verıorsunuz sonrada x sitede hesabıma gırdıler tum paramı cektıler die buraya gelıp sikayetler acıorsunuzSite hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?
Evet hiçbir açıklamada yapılmadı aynı şekilde bende magdurumO değilde nesilbet vardı buraya sponsor benim 1k kayıp bonusu alamadan gitti aw
Burdaki yetkililer yok güncelleme var filan dediler yalan oldukEvet hiçbir açıklamada yapılmadı aynı şekilde bende magdurum
DolandırıcıSite hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?
Bukadar dolandırılmayı seviyorum musun seviyorsan forumdan 2 kişiye iylik yaparak dolandırılmak daha iyiSite hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?
xD Adam ayarlamasa nasıl kazanacak?Beyler bu siteler pragmaticigi hep kazanç şeklinde kurabiliyorsa, sizce bu büyük siteler kayıp şeklinde kuramaz mi? Oynamayın bence pragmatic .
Yatır öderrrrr ben çektimSite hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?
Nereden buluyonuz ak böyle siteleri yada vallahi hayretSite hakkında bilgisi olan varmı 1k yatırım yapılır mı?