- 18,467
- 22,286
- 113
aminİnşallah bulursun kanka
aminİnşallah bulursun kanka
Inş fren tutar kanka 😀İnşallah bulursun kanka
Dagitim yapmaya kimse mecbur degil ki zaten herkesin kendine göre derdi sıkıntısı vardır muhakkak o yuzden dağıtmak zorunda değilsinZararı yok be yazsınlar ama inanın para yerini buldu ödemem vardı iyi oldu araba almıştım onu son parası ödedim
hergün yarın yarın diyorsun , borcunu önce faiziliye 100 tl yapıyorum sonra da üstüne çizik atıyorumlazocana 45 tl sözüm vardı unutmusum borcumu devralmak ister mısın
Ya sus inancam😀😅Dagitim yapmaya kimse mecbur degil ki zaten herkesin kendine göre derdi sıkıntısı vardır muhakkak o yuzden dağıtmak zorunda değilsin
45 turk lirasimi o parayı kim kaybetmiş biz gorelim ay sonuna kadar büyük kazancimiz olursa anca ole öderiz puaalazocana 45 tl sözüm vardı unutmusum borcumu devralmak ister mısın
Biraz öyle şimdilik turkey şarlar malumDagitim yapmaya kimse mecbur degil ki zaten herkesin kendine göre derdi sıkıntısı vardır muhakkak o yuzden dağıtmak zorunda değilsin
Ohaaaaa hahahahahhahajahaYokla paylaşiriz tabiki fakat dm 50 kişi mesaj atmış adam 5 k istiyor mk 1 de yetmiyor 😀😀
adam parayı bulunca turkceyıde unuttu turkey falan yazıyo puhahahahaaasdasBiraz öyle şimdilik turkey şarlar malum
böyle büyük miktarlarda oynayamadığım için ödeyemıyorum bir türlü45 turk lirasimi o parayı kim kaybetmiş biz gorelim ay sonuna kadar büyük kazancimiz olursa anca ole öderiz puaa
Oto klavye kankaadam parayı bulunca turkceyıde unuttu turkey falan yazıyo puhahahahaaasdas
Turkey bizi mahfetti dost hiç o konulara girmeye gerek yokBiraz öyle şimdilik turkey şarlar malum
100 tl sigara parası neyine yetmiyor 1k nedirYokla paylaşiriz tabiki fakat dm 50 kişi mesaj atmış adam 5 k istiyor mk 1 de yetmiyor 😀😀
Aynen bende ole pauhaaböyle büyük miktarlarda oynayamadığım için ödeyemıyorum bir türlü
Diğer etkinlikte listeye al zengin ağamBeyler teşekkürler ederim hepinize ayrı ayrı fakat dağıtım yapacak durumda değilimm ki öyle olsa ona göre konu açardım para yerini buldu inanın herkez teşekkürler ederim kusura bakmayın ama bidakine söz verebilirim
Kanka ben bu paraları haftada bir çekiyor um ama okadarda veriyıorum ortalama yatırım 5 k günlükadam parayı bulunca turkceyıde unuttu turkey falan yazıyo puhahahahaaasdas
azmışKanka ben bu paraları haftada bir çekiyor um ama okadarda veriyıorum ortalama yatırım 5 k günlük
1 değil 5 bin istiyor100 tl sigara parası neyine yetmiyor 1k nedir![]()
bizde diyoruz bize neden sıra gelmiyor , 100 tl istiyoruz , adam 5k istiyormuş , al sen şu 100 lirayı sıraya girme diyorlarmış meğerse1 değil 5 bin istiyor