- 19,530
- 22,997
- 113
Tebrikler dostum. Bronsun rahat gelmesi lazım çok formda dış atışlarda. Değerlendirebilirsin. Vucevic 4-5 kullanırsa atar yani canı istersebool bol şans dost az önce 4lü yakaladım bende gece maçlarına ufak bişey atacam
inan dost gelceği varsa geliyor bak bu maçları izlediysen handikap olan maçta 60 52ydi 66 66 oldu faulle aldık son maçtada 50 saniye var 12 cıkmaması lazım 11 çıktı son saniyeyle kurtardım geleceği varsa geliyorTebrikler dostum. Bronsun rahat gelmesi lazım çok formda dış atışlarda. Değerlendirebilirsin. Vucevic 4-5 kullanırsa atar yani canı isterse
bol şans barri barriGelirse kasa 11k olacak zaten 10 çekiliyor. 7k ödemem var o yüzden 1 kişiye ulaşabilirim. Lütfen dm atmayın canlarEkli dosyayı görüntüle 908547
Aynen öyle yeter ki geleceği tutsun, gelmeyeceği varsa da olmayacak herşey oluyor maçta ve gelmiyorinan dost gelceği varsa geliyor bak bu maçları izlediysen handikap olan maçta 60 52ydi 66 66 oldu faulle aldık son maçtada 50 saniye var 12 cıkmaması lazım 11 çıktı son saniyeyle kurtardım geleceği varsa geliyor
Bol sansin olsun dostumGelirse kasa 11k olacak zaten 10 çekiliyor. 7k ödemem var o yüzden 1 kişiye ulaşabilirim. Lütfen dm atmayın canlarEkli dosyayı görüntüle 908547
Bol şanslar kuzenGelirse kasa 11k olacak zaten 10 çekiliyor. 7k ödemem var o yüzden 1 kişiye ulaşabilirim. Lütfen dm atmayın canlarEkli dosyayı görüntüle 908547
Uzun zaman sonra sonunda yakaladım ya la. Faturadan hat kapanmıştı onu acicam bende kardom @Barrios bol şans olsun belki içinden alırım bendeGelirse kasa 11k olacak zaten 10 çekiliyor. 7k ödemem var o yüzden 1 kişiye ulaşabilirim. Lütfen dm atmayın canlarEkli dosyayı görüntüle 908547

Tebrikler kanka sevindim adinaUzun zaman sonra sonunda yakaladım ya la. Faturadan hat kapanmıştı onu acicam bende kardom @Barrios bol şans olsun belki içinden alırım bende Ekli dosyayı görüntüle 908553Ekli dosyayı görüntüle 908554
Geçen brooks benim 10kyi yakmıştı ilk per 2de2 atmış şerefsiz Tebrikler kardoGelirse kasa 11k olacak zaten 10 çekiliyor. 7k ödemem var o yüzden 1 kişiye ulaşabilirim. Lütfen dm atmayın canlarEkli dosyayı görüntüle 908547
Kanka brooks oynamadım sen yanlış baktın herhalde booker oynadım son per attı 2 taneGeçen brooks benim 10kyi yakmıştı ilk per 2de2 atmış şerefsiz Tebrikler kardo
Booker mu o pardonKanka brooks oynamadım sen yanlış baktın herhalde booker oynadım son per attı 2 tane
Nasıl tutulduysam lavuga brooks diye gördümKanka brooks oynamadım sen yanlış baktın herhalde booker oynadım son per attı 2 tane
Aynen kanka 28 k yi hiç etti. Ertesi gece 3 attı düşün nasıl kansizVucevic seni geçen yakmıştı değil mi? @Barrios
Seni de jokerli ettik amq 😂😂😂inan dost gelceği varsa geliyor bak bu maçları izlediysen handikap olan maçta 60 52ydi 66 66 oldu faulle aldık son maçtada 50 saniye var 12 cıkmaması lazım 11 çıktı son saniyeyle kurtardım geleceği varsa geliyor
Seni de jokerli ettik amq 😂😂😂