- 19,191
- 22,557
- 113
Puahhahaah hosgeldin bittimi banın 3 gündür hüngür hüngür agliyorduk sukur kavustunKimseye ulaşmayacağım teşekkürler
Roşhat bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Kimseye ulaşmayacağım teşekkürler
Üzdü bol sanlar🤣Kimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892
Kimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892
Bol şanslar dostKimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892
Evet bitti içerdeyken ziyaretime sadece düşmanlarım geldi puhahaPuahhahaah hosgeldin bittimi hanın 3 gündür hüngür hüngür agliyorduk sukur kavustun
Sen nasıl ban yedin la ben neden görmedim halbuki ki 7 24 forumdayimEvet bitti içerdeyken ziyaretime sadece düşmanlarım geldi puhaha
Bol bol şansKimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892
Bol şanslarKimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892
Biz teşekkür ederiz dostKimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892
Doğruyu söyledik sadece, doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarSen nasıl ban yedin la ben neden görmedim halbuki ki 7 24 forumdayim
Bakmakla görmek aynı şey değildirSen nasıl ban yedin la ben neden görmedim halbuki ki 7 24 forumdayim
Bol şans canimKimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892
Ban yeme dost bosver artik milleti sanki konuştuğun zman dersmi çıkarıyorlar hayir aksine daha da kotu oluyorlar bari muhabett ettiğimiz 3 5 adam var bari siz yapmayınDoğruyu söyledik sadece, doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar
Dun kotu kaybettik dost son 3 dakika adamlar sayi özürlüsü çıktıBakmakla görmek aynı şey değildir
-amorti kazım
Bol sanslar bataktan cikmaya calis onuce dostKimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892
Bol şans kanka iadeyi ziyaret yapalım dedikKimseye ulaşmayacağım teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 873892