Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Hesaplarıma Bloke Kondu

furkannlmass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
107
43
bugün gircektim halkbank ve yapıkredı iki hesabım var ikiside şifre yanlış dedi müşteri hizmetlerini aradm baglanamadım tcyi yazınca en yakın şubeye gidin dedi gittm halkbanka dolandırıcılık veya şüphe işlem nedeniyle incelemeye alındı dedi bişe yapamıyorz dedi hesaplara giremiyorum nolcak bu işin sonu yaşayan veya bilgisi olan var mı

Gknn1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
368
63
bugün gircektim halkbank ve yapıkredı iki hesabım var ikiside şifre yanlış dedi müşteri hizmetlerini aradm baglanamadım tcyi yazınca en yakın şubeye gidin dedi gittm halkbanka dolandırıcılık veya şüphe işlem nedeniyle incelemeye alındı dedi bişe yapamıyorz dedi hesaplara giremiyorum nolcak bu işin sonu yaşayan veya bilgisi olan var mı
Yaptıpın işlemleri faturalandırcan temiz olduğunu kanıtlayacan benimde ziraat kapalı açamıyorum.

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
152
83
ne gibi işlemler yaptın kral biraz bahseder misin? genelde havale yapıyordun sanırım miktarı gün içinde kaç defa yaptığın vs gibi bilgiler verirsen aynı duruma düşmemek için işimize yarayabilir. geçmiş olsun

furkannlmass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
107
43
ne gibi işlemler yaptın kral biraz bahseder misin? genelde havale yapıyordun sanırım miktarı gün içinde kaç defa yaptığın vs gibi bilgiler verirsen aynı duruma düşmemek için işimize yarayabilir. geçmiş olsun
ben geçen ay iyi para vurdumda 300 fln çektim ama parça parça en fazla 80 çektim bi günde bu aralarda 10 atıyom 20 çekiyom başka siteye geçip 5 atıyom fln çok yaptım böyle oldu işte

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,807
627
113
Geçmiş olsun umarım çözülür işin

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,331
2,020
113
ben geçen ay iyi para vurdumda 300 fln çektim ama parça parça en fazla 80 çektim bi günde bu aralarda 10 atıyom 20 çekiyom başka siteye geçip 5 atıyom fln çok yaptım böyle oldu işte
Çok fazla hesap hareketinden olağandışı algılamış sistem inceleyip dönüş yaparlar.

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
102
43
Biraz ara verseydin keşke

Silence

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,271
338
83
Bu hesapların kapatılacak. maaş alırsan bu hesaplarından o zaman açarlar. Onda da mobil bankacılık ve atm kullanamayacaksın. sadece maaşın yattıpı günler paranı çekmeye gideceksin bankaya. onuda hemen vermeyecekler bloke kalkması için genel merkeze mail atacaklar maile cevap gelecek o şekilde maaşını çekeceksin.

furkannlmass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
107
43
Bu hesapların kapatılacak. maaş alırsan bu hesaplarından o zaman açarlar. Onda da mobil bankacılık ve atm kullanamayacaksın. sadece maaşın yattıpı günler paranı çekmeye gideceksin bankaya. onuda hemen vermeyecekler bloke kalkması için genel merkeze mail atacaklar maile cevap gelecek o şekilde maaşını çekeceksin.
başka banka hesabı açabiliyom mu