Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Balinabet 444 FreeSpin Deneme Bonusu Yatırımsız

durukan98

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
5
3
Ben daha denemedim denemek isteyen denesin yatırımsız.

• 444₺ Deneme Bonusu Pascal Gaming - Extra King oyununda geçerlidir.
• Elde edilen kazançlar sadece Pascal Gaming Slot oyunlarında geçerlidir; farklı alanlarda kullanım geçersiz sayılır.
• Bakiyeniz 10.000 ulaşmanız ardından 1000 TLolarak HAVALE yöntemi ile çekim yapabilirsiniz.
• Kampanya sadece ilk defa üye olan ve daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmamış kullanıcılar için geçerlidir.
• Kayıt bilgileri doğru ve eksiksiz girilmelidir; hatalı bilgi verilmesi durumunda bonus tanımlanmaz.
• Bonus, tanımlandıktan sonra 3 gün içinde kullanılmalıdır; süresi geçen bonus ve kazançlar iptal edilir.
• Doğum tarihi 1970 yılı öncesi olan ve GSM onayı gerçekleştirmeyen kullanıcılar bu promosyondan yararlanamaz.
• Tüm bonuslarda Genel Bonus Kuralları geçerlidir.

Balina bet giriş

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,842
2,992
113
Ben daha denemedim denemek isteyen denesin yatırımsız.

• 444₺ Deneme Bonusu Pascal Gaming - Extra King oyununda geçerlidir.
• Elde edilen kazançlar sadece Pascal Gaming Slot oyunlarında geçerlidir; farklı alanlarda kullanım geçersiz sayılır.
• Bakiyeniz 10.000 ulaşmanız ardından 1000 TLolarak HAVALE yöntemi ile çekim yapabilirsiniz.
• Kampanya sadece ilk defa üye olan ve daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmamış kullanıcılar için geçerlidir.
• Kayıt bilgileri doğru ve eksiksiz girilmelidir; hatalı bilgi verilmesi durumunda bonus tanımlanmaz.
• Bonus, tanımlandıktan sonra 3 gün içinde kullanılmalıdır; süresi geçen bonus ve kazançlar iptal edilir.
• Doğum tarihi 1970 yılı öncesi olan ve GSM onayı gerçekleştirmeyen kullanıcılar bu promosyondan yararlanamaz.
• Tüm bonuslarda Genel Bonus Kuralları geçerlidir.

Balina bet giriş
ölme eşşğim ölme:D