Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Avvabet 500 FreeSpin 500 FreeBet Deneme Bonusu

mustafa02219

♡♤◇♧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
1,285
113
Arkadaşlar bu siteye üye olmayan kaldimi bilmiyorum ama yeni altyapıya geçtikten sonra deneme bonuslari şu şekilde kontrol edebilirsiniz değerlendirmek isteyenlere bol şans

Ekli dosyalar

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,131
472
83
Arkadaşlar bu siteye üye olmayan kaldimi bilmiyorum ama yeni altyapıya geçtikten sonra deneme bonuslari şu şekilde kontrol edebilirsiniz değerlendirmek isteyenlere bol şans
Şikayetvar.comda bir suru sikayet var adamlar calisanlarin maaslarini bile odemiyor mis

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
570
154
43
Arkadaş siliniyor Freespin çıkışı 2k olmaması durumunda siliniyor ben kayıt oldum Bonus Talep Ettim vermedi canlıya bağlandım 10 dakika sonra dene dedi Promosyonu iyice okudum keşke kayıt olmasaymisim

aaass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
250
118
43
Ne işin var burda tekte 100k çekim veren adamsın 500/1000 peşinde niye kosuyorsun
Önceden yazmissin konuyu hortlatmakta istemiyordum ama cevap vereyim, para kazandiktan sonra kendi paramla oynayacagima deneme bonuslarini alip oynuyorum en azindan param cebimde kaliyor