Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin At Yarışı Bursa 1.Koşu

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.10

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,057
113
Arkadaşlar 3 Numaralı Hard Runner tam bir açık yarış atı geçen hafta 1000tl basıp 1.600 almıştım uzak farkla kazanmıştı. Bu defa rakipleri zorlu gibi görünsede orjin itibariyle ve açık yarış atı havasıyla ben kendisinden beyaz bayrak ayna bekliyorum oran cazip olacaktır günün sabit ihtimalli bankosu

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 1000₺
Kupon oranı 1.10
Kupon kazancı 1100₺

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,701
2,227
113
Arkadaşlar 3 Numaralı Hard Runner tam bir açık yarış atı geçen hafta 1000tl basıp 1.600 almıştım uzak farkla kazanmıştı. Bu defa rakipleri zorlu gibi görünsede orjin itibariyle ve açık yarış atı havasıyla ben kendisinden beyaz bayrak ayna bekliyorum oran cazip olacaktır günün sabit ihtimalli bankosu
Sadece 3 atmış koşuyor bu yarışta

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,701
2,227
113
2 numara yüzrm gelir çifte şans alsa bile oynayan karda yedirmezler.dusunuyorum banko olan gelebilir

Kurtaran

.......
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,858
4,351
113
İyi ata kg verirler 59kg 1numara bakalım.bu atı inceleyelim.😅😅 müşterek alırız duruma göre

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,823
34,585
113
Bakayım drdım maıden de uzak cekmıs ondan oncekı ılk yarısında onu gecen kurtellerın atı nasıl uzuyo kırbac yedıkce onu ızle

stalinque

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,406
1,437
113
grup kalabalık degil istedikleri ritimlerde gidemeyecekler yani hata kollama sansları yok dost jokey faktorunden celik mengene gelir

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,057
113
Bakayım drdım maıden de uzak cekmıs ondan oncekı ılk yarısında onu gecen kurtellerın atı nasıl uzuyo kırbac yedıkce onu ızle
O atta sağlam zaten daha sonra koşmadı sanırım hiç ama bu Hard Runner grubu geçer bence son düzlükte önde girerse ayırdıkça ayırır farklı havası var

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
723
152
43
Good Curry Astrakhan orjin 1000-1600e kadar çakı gibi gider diyor
Astrakhan için 1601 metre bile çok zor ama Good Cury koşar. Bu koşuda ise Çelik Mengene yarışı belirler olur da 3'ün temposuna girerse yarış karışır ki bence temposuna girmeye gücü yetmez onun için 3 kazanır. 1600 metreye kadar temposunu kurduğu yarışlarda çok şanslı olacak belli

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,057
113
2.70le oran açılmıştı sabit ihtimal şuan oran 1.50 3 numaraya dünyalar basıldı

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,193
14,889
113
Yetisecegimi bilsem yatircam da yetismicek bol şans aga oynadıysan

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,057
113
Bankomuz piste iniş yaptı oranlar açıldığında sabit ihtimal 2.70ti wooon