- 2,343
- 3,380
- 113
dostlar roll gelırse sinerji yapan 3 kısı 50 tl kendım cekılıs yapıcam dun alamadık bugun allaım
ılk kuponu salıyorum bırazdan
Bolsans reisdostlar roll gelırse sinerji yapan 3 kısı 50 tl kendım cekılıs yapıcam dun alamadık bugun allaım
bol şans ya kebiradostlar roll gelırse sinerji yapan 3 kısı 50 tl kendım cekılıs yapıcam dun alamadık bugun allaım
Dost bu sefer başardostlar roll gelırse sinerji yapan 3 kısı 50 tl kendım cekılıs yapıcam dun alamadık bugun allaım
olmadan olmaz dostBol şanslar dost seviyosun şu rollingi![]()
Bol şansdostlar roll gelırse sinerji yapan 3 kısı 50 tl kendım cekılıs yapıcam dun alamadık bugun allaım
senın dedıgın gıbı bahıs almadım kı dost nerden cıkardın böyle bıseyıAlanya wonn sıra mumbaide
Bol sans kardesdostlar roll gelırse sinerji yapan 3 kısı 50 tl kendım cekılıs yapıcam dun alamadık bugun allaım
Olabilir osmaniye futbol oynamak istiyor hiç çirkinlesmedi futbol. Açık veriyor ama geri adım atmıyor. Yer inşallahher zaman ılk adımı rısk alıp kalan adımları sakın ve net guzel maclarla devam edıyorum bu seferde olsun bee
Ekli dosyayı görüntüle 192340
Aldın demedim sadece tahminimi yürüttüm ve Alanya geldi dedim dostsenın dedıgın gıbı bahıs almadım kı dost nerden cıkardın böyle bıseyı
Bolsans reisher zaman ılk adımı rısk alıp kalan adımları sakın ve net guzel maclarla devam edıyorum bu seferde olsun bee
Ekli dosyayı görüntüle 192340