Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araç Plakasından Sahibine Nasıl Ulaşabilirim

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,989
3,415
113
Merhaba dostlar şirkete ait bir aracın karayolları borcunu ödeyecektim . Şirkette 1 ayım dolmadı yeniyim yani , plaka borç sorgularken cy yerine yc yazmışım fark etmedim çıkan borcuda bana bildirilen borca çok yakın olduğu için ödedim (4800 TL ) kartta patronun kardeşinin kartı . Şimdi fark ettim 4 gün geçmiş aradan ben bu plaka dan kişiye nasıl ulasabilirim . Ödediğimi kendime avans çıkıp normal borcu ödedim bana giren cikarmi ? Plakadan kişiye ulasirmiyim bilen yazabilirmi

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Merhaba dostlar şirkete ait bir aracın karayolları borcunu ödeyecektim . Şirkette 1 ayım dolmadı yeniyim yani , plaka borç sorgularken cy yerine yc yazmışım fark etmedim çıkan borcuda bana bildirilen borca çok yakın olduğu için ödedim (4800 TL ) kartta patronun kardeşinin kartı . Şimdi fark ettim 4 gün geçmiş aradan ben bu plaka dan kişiye nasıl ulasabilirim . Ödediğimi kendime avans çıkıp normal borcu ödedim bana giren cikarmi ? Plakadan kişiye ulasirmiyim bilen yazabilirmi
Anca şu parayla satılan panellerden alıp plaka sorgu ile

Slper123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
12
8
Ver bana Yaz bakayim ben

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,623
14,486
113
patrona söyledin mi durumu önemli olan bu gerisi hallolur

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,611
1,966
113
Ulaşsan da paranı alamazsın tahminimce ödemeseydin diyip çıkabilir adam işin içinden

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,989
3,415
113
Ulaşsan da paranı alamazsın tahminimce ödemeseydin diyip çıkabilir adam işin içinden
Başka bir çözüm olsa yapicamda kart patronun kardeşinin ona anlatsam yeni başladım işe kötü olacak . Saun giren bana girdide burda çözüm için zehir insanlar var bir umut yazdim