Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Ankaralhaymana | Sistem Kuponu

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
1.00

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,170
532
113
Bugün Pazartesi Olduğundan Dolayı Bulten Kisitli Takip Amaçlı Sistem Kuponu Çıkardım.
Çok Supriz .. 0 Gelme İhtimalide cok yuksek

Pisa & Bologna Karsilasmasi Klasik İtalya Ligi Denince Akla Şikenin Kralı Gelir Benim Öngörüm Pisa Bu Maçtan Puan Alir
Real Madrid & Getafe Deplasman Ekip Hizli Başlayıp İy Önde Kapatabilir Mac Sonucu Real Kazanir
Gil Vicente & Benfica Ev Sahibi Ekibin Maca. Hizli Başlayıp iy Onde Kapatma İhtimali Yüksek
Diğer Maclara Şansa Kalmis
Dedigim gibi %000.1 ihtimal ama bu futbol

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 100₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 100₺

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,806
646
113
Bugün Pazartesi Olduğundan Dolayı Bulten Kisitli Takip Amaçlı Sistem Kuponu Çıkardım.

Pisa & Bologna Karsilasmasi Klasik İtalya Ligi Denince Akla Şikenin Kralı Gelir Benim Öngörüm Pisa Bu Maçtan Puan Alir
Real Madrid & Getafe Deplasman Ekip Hizli Başlayıp İy Önde Kapatabilir Mac Sonucu Real Kazanir
Gil Vicente & Benfica Ev Sahibi Ekibin Maca. Hizli Başlayıp iy Onde Kapatma İhtimali Yüksek
Bol sans

sivas3158

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,302
467
83

Bol şanslar kral