Haklısın enişte çam sakızı çoban armağını beklerdik yinedeBize mi yaptın dost onlar ayrı metinim ayrı yakışmadı Fahrettin altaya
Haklısın enişte çam sakızı çoban armağını beklerdik yinedeBize mi yaptın dost onlar ayrı metinim ayrı yakışmadı Fahrettin altaya
Hemsom kesene bereket hemsom biz gormesekte varol ✋bugğn 5 bin dağıtım yaptım dostlar kusura bakmayn
Ben dedim alır diye kanka twbrikskapatıp yenı kupon yapmıştım sınırden valla şansa soltı pyuna
Ben artık saat 5 den sonra foruma girmicem aq saat 5 den sonra hep hüsranBugunde haram yemedık cok sukur
Mülayim bizi ele güne muhtaç etti o utansınBen artık saat 5 den sonra foruma girmicem aq saat 5 den sonra hep hüsran
Kalabalığız enişte bu paranın geri gitmesi max 12 saatMülayim bizi ele güne muhtaç etti o utansın
bu kadar bu kadar dağıtım yapıcam diye belirtmedim normal kuponu paylaştım sizlerde yorum yaptınızBöyle konularda konu başına dağıtım yoktur yaz da millet beklentiye girmesin. Dağıtmaman normal . Zaten dağıtım olmayan konuyu kimse takip etmez bu da gerçek
bol şansalperenın 4 rıbaundana kaldı
Altaylardan Tuna’yabu kadar bu kadar dağıtım yapıcam diye belirtmedim normal kuponu paylaştım sizlerde yorum yaptınız
Yapmayacağını da belirtmemişsin tebriklerbu kadar bu kadar dağıtım yapıcam diye belirtmedim normal kuponu paylaştım sizlerde yorum yaptınız