- 40,624
- 43,214
- 113
4k paramız vardi oda gitti oclari yine batırdılar bizi nba yine öpmeye başladı dost az ara versek iyi olacak bende psikoloji felan kalmadi artik1500 paramı yedi adi takımlar
4k paramız vardi oda gitti oclari yine batırdılar bizi nba yine öpmeye başladı dost az ara versek iyi olacak bende psikoloji felan kalmadi artik1500 paramı yedi adi takımlar
Allah tan milwaki den biraz aldık fifty fifty olduk4k paramız vardi oda gitti oclari yine batırdılar bizi nba yine öpmeye başladı dost az ara versek iyi olacak bende psikoloji felan kalmadi artik
Geçmiş olsun knkaDavion mitchell açmadıkları için jovic aldım jovic 2.yarı süre almadı. Diğer hepsi geldi
Biz battik dost sana kolay gelsin oh be sifirlandik şimdi yatabilirim para olunca insan uyuyamiyor simdi kafa rahatladi uyuma zamanı geldi puahaAllah tan milwaki den biraz aldık fifty fifty olduk
İyi geceler puhahahaBiz battik dost sana kolay gelsin oh be sifirlandik şimdi yatabilirim para olunca insan uyuyamiyor simdi kafa rahatladi uyuma zamanı geldi puaha
Tek jovicten gitmiş lo , bu bet buildiri ona ulaştır çerçeveletip karısına göstersin başka zaman olsa 50 sayı atar şeref yoksunu jovic25 üçlük isabetinin çıkacağı bi maç hayal ediyorum sadece. Gelirse faturamızı öderiz en azından. Bi kaç dosta da ulaşırız elbet
Görüyosun dimi reis nasıl bahtsızlık var. Davionu açmadıkları için alamadım onun yerine yazdığım jovicten gitti kuponSağlık olsun dostum