- 3,182
- 2,141
- 113
Bıraktım diyip de 10 maçı da aynı kupona alanı da ilk kez görüyorum
Belki de 100 kat üstün deplasmandan küme düşecek gidiyor puan kaptırıyor aptal sürüsüEn düşük orandan yatmakta koyar adama.
Bende hep tekten gittim bu gun
Ah ah ciğerim yanıyorBıraktım diyip de 10 maçı da aynı kupona alanı da ilk kez görüyorum
Ama yazık olmuş cidden
Kafama sıçayım nereden 1 dedim onuda bilmiyorum büyük ihtimalle 1.5 üst açık değildi200₺ freebetüst deseydin gelmişti
![]()
Bol şanslar hocamSon kuponum. Onu da kayıp bonusu ile yaptim.
Gelirse rolling e devam
Bana, bir link ısmarlasanaSon kuponum. Onu da kayıp bonusu ile yaptim.
Gelirse rolling e devam
fena kupon değilmiş 2.5 üst güzel olurduKafama sıçayım nereden 1 dedim onuda bilmiyorum büyük ihtimalle 1.5 üst açık değildi
Ayıpsın gardaşımBana, bir link ısmarlasana
Düşüncem 2-0 felan biterse diye böyle koyduk ama anladım ki onlar bana koymuş 2k ulan 2kfena kupon değilmiş 2.5 üst güzel olurdu
Fişneli olsunAyıpsın gardaşım![]()
Knk geçmiş olsunDüşüncem 2-0 felan biterse diye böyle koyduk ama anladım ki onlar bana koymuş 2k ulan 2k
Eyvallah hacıKnk geçmiş olsun
O maçta tam olarak 257 sayı çıkacak bu güzelliği kimse kimseye yapmaz haberiniz olsun tam 257 sayının oranı şuan 150 oranDoncic le harden kapışması var maçı izleyin baya heyecanlı
Bende 256 diyorumO maçta tam olarak 257 sayı çıkacak bu güzelliği kimse kimseye yapmaz haberiniz olsun tam 257 sayının oranı şuan 150 oran