- 21,754
- 2,651
- 113
👌
Hocam sen hayırdır anlamadım? Whatsapım var sende bi sıkıntın varsa ordan yaz
Kesene bereket dost şansın daim olsun@JoeQuanqa @keskin4455 siz de gönderir misiniz IBAN
Yeni roll gelecek miHocam sen hayırdır anlamadım? Whatsapım var sende bi sıkıntın varsa ordan yaz
Yok gelmicek kusura bakmaYeni roll gelecek mi
Estağfurullah dost iyi dağıtmışsin ben ise gittim geldim hala dağıtıyorsun kesene bereket iyi akşamlarYok gelmicek kusura bakma
Bu işareti maç kazandı manasında yaptım sıkıntım yok rahat ol ama sen sıkıntılısın o belli olduHocam sen hayırdır anlamadım? Whatsapım var sende bi sıkıntın varsa ordan yaz
Senin yediğin kadar benim sıçtığım var. Uzatma benceBu işareti maç kazandı manasında yaptım sıkıntım yok rahat ol ama sen sıkıntılısın o belli oldu
Öyledir öyledir bi sen yaşadın bu hayatı bak keyfineSenin yediğin kadar benim sıçtığım var. Uzatma bence
Kesene bereketParam olmadığı bu zamanda totalde 6 kişiye 250 gönderdim. Sağolun takip için iyi akşamlar
Aslan parcasi helal.olsun ✋Param olmadığı bu zamanda totalde 6 kişiye 250 gönderdim. Sağolun takip için iyi akşamlar
Kesene bereket dostParam olmadığı bu zamanda totalde 6 kişiye 250 gönderdim. Sağolun takip için iyi akşamlar