- 591
- 425
- 63
Beyler 3-4 gün önce kavga ettim kafama hafif darbe aldım dikiş atıldı tomografi temiz çıktı ama sabahları kalkınca başım ağrıyor geçici midir başına gelen var mı
Hiç dayak yemedim ama seninki darbeden dolayıdır geçer 1 haftayaBeyler 3-4 gün önce kavga ettim kafama hafif darbe aldım dikiş atıldı tomografi temiz çıktı ama sabahları kalkınca başım ağrıyor geçici midir başına gelen var mı
Vuran çok fena vurmuş sarsıntı yaşamışsındırBeyler 3-4 gün önce kavga ettim kafama hafif darbe aldım dikiş atıldı tomografi temiz çıktı ama sabahları kalkınca başım ağrıyor geçici midir başına gelen var mı
Neler geçmedi ki oda geçerBeyler 3-4 gün önce kavga ettim kafama hafif darbe aldım dikiş atıldı tomografi temiz çıktı ama sabahları kalkınca başım ağrıyor geçici midir başına gelen var mı
Eyvallah Geçmiş olsunmuro başkan cansın🙂
Elmacık kemiği öatladı şikayetçi olduk ikimizde oda bende darp raporu aldık bakalımHiç kavga etmediniz mi 3-4 gün önce ettim diyorsun.Başına değil herhangi vücudunda bir yere darbe alsan bile acısı 1 hafta sürüyor zaten.O kavgadan çıkıp 10 dakika sonra hiçbir şey gibi olmamış olması filmlerde oluyor sadece.Kafaya dikiş darbesini aldıysan umarım karşındakininde dişlerini eline vermişsindir yoksa boku bokuna kafaya darbe yemekle kalmış olma
Yani diyorsun 30 senesi daha var bu arkadaşın Eğer öyleyse Allah rahmet eylesin bu aradaKafaya alınan darbe sıkıntı hocam seni korkutmak istemem ama bizim rahmetli enişte 50 yaşında vefat etti 20 yaşında kafasına sopayla büyük darbe almış.ilerleyen yıllar da o darbe beyin tümörü yapmış sürekli başı ağrısı vardı.Tabi bu doktorların teorisi belki genetik bir olaydır sana geçmiş olsun doktora bu dönem uğra film filan baksınlar derim...
Ulan nerden konu açtık öldürdünüz hemen beniYani diyorsun 30 senesi daha var bu arkadaşın Eğer öyleyse Allah rahmet eylesin bu arada
İlk yumruğu atan suçlu görülür dost.Almanyadayken lavuklarla kavga edecek olursak ellerini arkaya bağlayıp dibine kadar yaklaşıp tahrik etmek için her şeyi yaparlardı ilk yumruğu karşı taraf atsında pestilini çıkarayım sonra mantığıyla.Yer mi ama Anadolu çocuğu yemezElmacık kemiği öatladı şikayetçi olduk ikimizde oda bende darp raporu aldık bakalım
Berabere bitmiş dost, arkadasda onun elmacik kemiğini çatlatmış.Hiç kavga etmediniz mi 3-4 gün önce ettim diyorsun.Başına değil herhangi vücudunda bir yere darbe alsan bile acısı 1 hafta sürüyor zaten.O kavgadan çıkıp 10 dakika sonra hiçbir şey gibi olmamış olması filmlerde oluyor sadece.Kafaya dikiş darbesini aldıysan umarım karşındakininde dişlerini eline vermişsindir yoksa boku bokuna kafaya darbe yemekle kalmış olma
kavga etmek demeyelimde sanki biraz beni döğdüler abeyBeyler 3-4 gün önce kavga ettim kafama hafif darbe aldım dikiş atıldı tomografi temiz çıktı ama sabahları kalkınca başım ağrıyor geçici midir başına gelen var mı
Geçmiş olsun kardeşim nasıl kafanı kolları nla koruyamadın bir kaç tane de sen vursaydın ona için rahat olurduYani diyorsun 30 senesi daha var bu arkadaşın Eğer öyleyse Allah rahmet eylesin bu arada