Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 3-4 Gün Önce Kavga Ettim

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,790
11,658
113
Beyler 3-4 gün önce kavga ettim kafama hafif darbe aldım dikiş atıldı tomografi temiz çıktı ama sabahları kalkınca başım ağrıyor geçici midir başına gelen var mı
Neler geçmedi ki oda geçer
Geçmiş olsun
Röntgen temiz çıktıysa darbenin ağrısıdır o geçer 1 haftaya

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Hiç kavga etmediniz mi 3-4 gün önce ettim diyorsun.Başına değil herhangi vücudunda bir yere darbe alsan bile acısı 1 hafta sürüyor zaten.O kavgadan çıkıp 10 dakika sonra hiçbir şey gibi olmamış olması filmlerde oluyor sadece.Kafaya dikiş darbesini aldıysan umarım karşındakininde dişlerini eline vermişsindir yoksa boku bokuna kafaya darbe yemekle kalmış olma

Desperado22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
259
164
43
Kafaya alınan darbe sıkıntı hocam seni korkutmak istemem ama bizim rahmetli enişte 50 yaşında vefat etti 20 yaşında kafasına sopayla büyük darbe almış.ilerleyen yıllar da o darbe beyin tümörü yapmış sürekli başı ağrısı vardı.Tabi bu doktorların teorisi belki genetik bir olaydır sana geçmiş olsun doktora bu dönem uğra film filan baksınlar derim...

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
425
63
Hiç kavga etmediniz mi 3-4 gün önce ettim diyorsun.Başına değil herhangi vücudunda bir yere darbe alsan bile acısı 1 hafta sürüyor zaten.O kavgadan çıkıp 10 dakika sonra hiçbir şey gibi olmamış olması filmlerde oluyor sadece.Kafaya dikiş darbesini aldıysan umarım karşındakininde dişlerini eline vermişsindir yoksa boku bokuna kafaya darbe yemekle kalmış olma
Elmacık kemiği öatladı şikayetçi olduk ikimizde oda bende darp raporu aldık bakalım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,026
113
Kafaya alınan darbe sıkıntı hocam seni korkutmak istemem ama bizim rahmetli enişte 50 yaşında vefat etti 20 yaşında kafasına sopayla büyük darbe almış.ilerleyen yıllar da o darbe beyin tümörü yapmış sürekli başı ağrısı vardı.Tabi bu doktorların teorisi belki genetik bir olaydır sana geçmiş olsun doktora bu dönem uğra film filan baksınlar derim...
Yani diyorsun 30 senesi daha var bu arkadaşın Eğer öyleyse Allah rahmet eylesin bu arada

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
605
113
Benim burnum kırılmıştı 2 ay ağrısı geçmedi

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Elmacık kemiği öatladı şikayetçi olduk ikimizde oda bende darp raporu aldık bakalım
İlk yumruğu atan suçlu görülür dost.Almanyadayken lavuklarla kavga edecek olursak ellerini arkaya bağlayıp dibine kadar yaklaşıp tahrik etmek için her şeyi yaparlardı ilk yumruğu karşı taraf atsında pestilini çıkarayım sonra mantığıyla.Yer mi ama Anadolu çocuğu yemez :)

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,180
5,072
113
Berabere bitmiş dost, arkadasda onun elmacik kemiğini çatlatmış.

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,792
1,203
113
Yani diyorsun 30 senesi daha var bu arkadaşın Eğer öyleyse Allah rahmet eylesin bu arada
Geçmiş olsun kardeşim nasıl kafanı kolları nla koruyamadın bir kaç tane de sen vursaydın ona için rahat olurdu