Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet -150 k ile 1 Ayı Daha Geride Bıraktık

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,200
2,030
113
Evet dostlar şubat ayı z raporunu aldık kayıp -150 k 2 bilezik 3 çeyrek gitti altının bugün yükselmesiyle nerdeyse 165k gitmiş oldu moralim bozuk bu kumar denen illet iliklerimize kadar işledi pazartesi işe başlıyorum depoda verdiklerimizi 3 ayda anca toplarız artık, ramazan bereketiyle gelir dedik oda olmadı maalesef kayıp üstüne kayıp yaşadık zaten bizim gibi insanlarda ne bereket olur nede nur olur kumar oynamaktan içimiz kararmış Allah herkesin yardımcısı olur inş konuyu dalgaya alıcaklar hiç gelmesin sohbet muhabbet olsun diye açtım herkes bu ay kazancını kaybınının hesabını bu konu altında yapıp derdini dökebilir hayırlı sahurlar herkese

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,142
28,165
113
Evet dostlar şubat ayı z raporunu aldık kayıp -150 k 2 bilezik 3 çeyrek gitti altının bugün yükselmesiyle nerdeyse 165k gitmiş oldu moralim bozuk bu kumar denen illet iliklerimize kadar işledi pazartesi işe başlıyorum depoda verdiklerimizi 3 ayda anca toplarız artık, ramazan bereketiyle gelir dedik oda olmadı maalesef kayıp üstüne kayıp yaşadık zaten bizim gibi insanlarda ne bereket olur nede nur olur kumar oynamaktan içimiz kararmış Allah herkesin yardımcısı olur inş konuyu dalgaya alıcaklar hiç gelmesin sohbet muhabbet olsun diye açtım herkes bu ay kazancını kaybınının hesabını bu konu altında yapıp derdini dökebilir hayırlı sahurlar herkese
Geçmiş olsun kardesım de haram para peşinde koşan adama bereket mi uğrar kumar ile Ramazan ayının ne alakası var anlayamadım

Barut72

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
27
18
Geçmiş olsun kardeşim bizde hep aynı sıkıntılar içindeyiz kumar zengin sporu diye boşuna dememişler ihtiyacı olan asla kazanamaz

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,200
2,030
113
Geçmiş olsun kardesım de haram para peşinde koşan adama bereket mi uğrar kumar ile Ramazan ayının ne alakası var anlayamadım
Hem iş konusunda hemde kumardaki kayıplar üstüne yazdım öyle bişey ama dediğin gibi kumar oynayıp haram para ile uğraşanda bereket nasıl olsun sende haklısın dostum

Barut72

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
27
18
Kumar bir para kazanma yöntemi değil kaybedeceğin paranın karşılığında alacağın zevk ve geçirdiğin zamandır Buda paraya ihtiyacı olan hatta parayla işi olan insanların oynamaması gereken bir oyundur

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,200
2,030
113
Geçmiş olsun kardeşim bizde hep aynı sıkıntılar içindeyiz kumar zengin sporu diye boşuna dememişler ihtiyacı olan asla kazanamaz
Aynen öyle dostum bugüne kadar 2 3 kere altın satıp oynadım 1 lira üstünü görmedim 2 kerede telefon sattım hepsi gitti kazanamadık bu siteler ne zaman yaralı parmağa işedilerki haber alıyorlar sanki bu düşmüş bir tekmede siz vurun diye

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,852
1,097
113
Para algınızı kaybedecek kadar girmeyin şu işe işte hocam... işe başlayınca 1 ay boyunca aldığın maaşın 3 katını tek gecede kaybettiğin aklına gelince umarım kendine gelirsin. İyi forumlar

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,097
646
113
Kanka çok geçmiş olsun benimde 55 k fakat kodlardan kazandığım para

Giriş +68k çıkış - 55k

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
599
296
113
Bir anda paranın özellikle kumar gibi tuzak bir şeye gitmesi çook can sıkıcı heves kırıcı ve karamsarlığa sürükleyebilir ama 150k bir şey değil kanka yol yakından bırakmaya çalış sonu yok

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,200
2,030
113
Bir anda paranın özellikle kumar gibi tuzak bir şeye gitmesi çook can sıkıcı heves kırıcı ve karamsarlığa sürükleyebilir ama 150k bir şey değil kanka yol yakından bırakmaya çalış sonu yok
Haklısın dostum 9yıldır felan oynuyorum üniversiteden beri başımıza gelmeyen kalmadı 150k büyük bir para değil parayada üzülmüyorum sadece psikolojik olarak çökertiyor adamı yılda 3 4 kere bu muhabbetleri yaşıyorum acaba ne zaman akıllanırım bilmiyorum büyük ihtimalle kara toprak beni alınca kumar sevdamız biter

siryetyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
599
296
113
Kumar en zeki insana bile aptallık yaptırır 5k parayı 2.5 günde dikkatli oynayarak 150k yaptım kalan borçları ödeyebilir üstüne son model telefon alabilir pc alabilir yada ev değiştirebilirdim tek bir sinirle 2.5 günlük 150 k gibi emek verilmeden gelen güzel bir para hiç oldu

siryetyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
599
296
113
Haklısın dostum 9yıldır felan oynuyorum üniversiteden beri başımıza gelmeyen kalmadı 150k büyük bir para değil parayada üzülmüyorum sadece psikolojik olarak çökertiyor adamı yılda 3 4 kere bu muhabbetleri yaşıyorum acaba ne zaman akıllanırım bilmiyorum büyük ihtimalle kara toprak beni alınca kumar sevdamız biter
5 senedir oynuyorum her 2 ayda bir aynı şeyi yaşarım ne arıyoruz anlamadım ben de milyoner mi olacağız kumardan sanki parayla hayal satın alıyoruz sonu yok

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,200
2,030
113
Kumar en zeki insana bile aptallık yaptırır 5k parayı 2.5 günde dikkatli oynayarak 150k yaptım kalan borçları ödeyebilir üstüne son model telefon alabilir pc alabilir yada ev değiştirebilirdim tek bir sinirle 2.5 günlük 150 k gibi emek verilmeden gelen güzel bir para hiç oldu
Verdiği gibi alıyor kumardan kazanıpta o parayla doğru düzgün bişeyler yapan görmedim eninde sonunda verdiklerini alıyorlar

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,200
2,030
113
5 senedir oynuyorum her 2 ayda bir aynı şeyi yaşarım ne arıyoruz anlamadım ben de milyoner mi olacağız kumardan sanki parayla hayal satın alıyoruz sonu yok
Milyoner olsakta duramayız dostum sosyal hayat bitik benim ilgilendiğim tek şey kumar son zamanlarda özellikle sabah akşam kumar oynuyorum para olmadığında dizi film 1 aydır çalışmıyordum pazartesi iş başı yapıyorum belki biraz sosyalleşiriz çalıştığımız yerdeki insanlarla dışarı çıkıp gezmeyi bile özledim resmen